Event
September 30

RA*W X VIA Debat: 'War for Talent'

Capital C, Weesperplein 4B, 1018 XA Amsterdam
16h - 19h
War for talent

Het debat waarbij ambitieus talent en bureaudirecties met elkaar in gesprek gaan over relevante en actuele onderwerpen.

Over dit evenement

Hoe je het ook noemt: Talent, Human Capital of Workforce. Bedrijven in onze industrie zijn er in ieder geval druk naar opzoek. Krapte op de arbeidsmarkt in zijn algemeen speelt daar vanzelfsprekend een grote rol in, maar wat nog meer? Veranderende work/life balance? Is communicatie een te vaag begrip? Zijn werkgevers te kritisch? En ga zo maar door..

Op 30 september organiseren wij in samenwerking met RA*W een mooie inhoudelijke sessie waarbij Pernille Kok-Jensen als culturele trendwatcher zal vertellen over de ontwikkelingen van de mens nu en in de nabije toekomst. Vervolgens zal Arthur Claassen van Berenschot inzicht geven over feitelijke ontwikkelingen met betrekking tot de arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden in specifiek ons vakgebied. Deze combinatie zal een interessant gesprek op gang brengen. En misschien ook wel een pittige discussie tussen werknemer en werkgever? Tussen “jong” en “ervaren”? We gaan in ieder geval met diverse inspirerende vakgenoten, recruitment specialisten en ambitieuze talenten het gesprek aan.

Ook kun jij als publiek mee doen als je hier een mening over hebt. Voel je overigens niet verplicht, erbij zijn en meeluisteren mag natuurlijk ook. Een vereiste is wel dat je interesse hebt in dit onderwerp en werkzaam bent in de communicatie industrie. Zien we je dan?

Program

Agenda donderdag 30 september

15.30 – 16.00 Inloop

16.00 – 17.00 Talks met Q&A door Pernille Kok- Jensen en Arthur Claassen

17.00 – 18.00 DEBAT