Fotografie door Menno Dolman

LAAT TALENT NIET VERLOREN GAAN

Een initiatief van RA*W

Adopt an Intern was een initiatief om zoveel mogelijk stageplekken los te maken voor de stageperiode feb-juni 2021. 82 bedrijven deden mee met 162 stageplekken, waarvan 80% werd vervuld. Hieronder kun je alles teruglezen over het initiatief.

 

RA*W, VEA, Result Recruitment en Glasnost slaan de handen ineen om zoveel mogelijk stageplekken in de creatieve industrie los te maken. Door de COVID-19 crisis is het vinden van een stageplek voor februari namelijk nóg lastiger geworden. Wij vragen alle bureaus in de creatieve sector deze lichting studenten niet in de steek te laten, maar juist plek te maken voor divers, jong talent.

OPEN BRIEF

In deze open brief aan bureaubazen roepen we op om deze generatie aan talent niet verloren te laten gaan door een gebrek aan stageplekken in 2021. Delen mag!

TOOLKIT

Succesvol remote-stagiairs opnemen in je team? Download de toolkit met handige tips & tricks, ontwikkeld in samenwerking met VEA.

THESE AGENCIES SUPPORTED ADOPT AN INTERN

click on the logos to view available internship positions or their direct HR email address

THESE INTERNSHIP POSITIONS
ARE FILLED FOR FEB 2021

ADOPT AN INTERN

Geef jij als bureau ook ruimte aan talent? Geef je op via dit formulier voor een plaats tussen bovenstaande bureaus. Zo schaar je je niet alleen achter dit initiatief, maar zorgen wij ook dat stagiairs jullie weten te vinden. Let’s move talent forward!

  I’M UP FOR ADOPTION!

  Wat tof, je gaat binnenkort stage lopen! We kunnen ons voorstellen dat het vinden van een stage niet altijd gemakkelijk is, helemaal in deze bijzondere tijd. Soms is het lastig om een bureau of vacature te vinden die bij jou past. Daarom willen we met dit intiatief de creatieve industrie en stagiairs sneller bij elkaar brengen.

  Meerdere bedrijven hebben zich al gemeld met toffe stagevacatures, neem zelf een kijkje wat er tussen zit. Door op de logo’s van bovenstaande bedrijven te klikken, wordt je direct doorgestuurd naar hun stagevacatures. Je kunt daar rechtstreeks met jouw potentiële stagebedrijf contact opnemen. We hopen dat er een kanshebber voor je tussen zit.

  Mocht je er niet uitkomen, of nog niet precies weten wat echt bij je past; Result Recruitment helpt je graag verder. Stuur een mailtje naar teun@resultrecruitmentgroup.nl en dan helpt Teun je graag verder voor stageperiode februari 2021!

  Liever zelf op onderzoek uit? Hierbij wat tips & links:

  Adopt an Intern is een initatief van RA*W. Ondersteund door VEA, Result Recruitment, Glasnost en diverse HBO-opleidingen Communicatie en Creative Business. Contact met ons opnemen kan via hi@we-are-raw.com